Alumneaktiviteter på samfundsvidenskab – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Samfundsvidenskab > Om fakultetet > Alumne

Alumneforeninger på samfundsvidenskab

Nedenfor kan du se hvilke alumneforeninger, der findes på fakultetet.

Statskundskab

Scient.pol.netværket. er alumninetværket for alle statskundskabere, der er uddannet ved Københavns Universitet. I scient.pol.netværket. kan du få faglig inspiration, styrke dit netværk og pleje dine karriereveje.

Vi afholder hvert år fire events, hvor vi inviterer inspirerende oplægsholdere til at debattere aktuelle emner og relevante problemstillinger for statskundskabere. Desuden vil vi cirka en gang om måneden invitere på en fyraftensøl på en af Københavns hyggelige barer og caféer. Alle typer arrangementer er åbne.

Læs mere om foreningen på Facebook 

Sociologi

Sociologisk Alumneforening er et netværk for færdiguddannede sociologer og kandidatstuderende fra Sociologi på Københavns Universitet. Netværket afholder faglige og sociale arrangementer et par gange om året, hvor det er muligt at møde gamle studiekammerater, få inspiration til karrieren og udvide dit netværk på det sociologiske arbejdsmarked.

Læs mere om Sociologisk Alumneforening

Sundhedsantropologi

MSA Forum er en sammenslutning for studerende og mastere i sundhedsantropologi (MSA). MSA Forums formål er at etablere og vedligeholde et netværk af MSA-ere og MSA-studerende for at fastholde og udvikle det sundhedsantropologiske miljø gennem udveksling af viden og sparring.

Læs mere om MSA Forum på Facebook.

Alumneforeningen Kubulus på Københavns Universitet 

I efterårssemestret 2007 søsatte Københavns Universitet en fælles alumneforening - et nyt mødested for nuværende og tidligere studerende.

Læs mere om Alumneforeningen Kubulus på Københavns Universitet.