Bacheloruddannelser – Københavns Universitet

Forside
Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Optagelse og indskrivning > Bacheloruddannelser

Vil du optages eller indskrives på en bacheloruddannelse?

Hvis du er interesseret i at læse en bacheloruddannelse ved SAMF, er der forskellige måder at søge om optagelse eller indskrivning på alt efter dit adgangsgrundlag:

Hvis dit adgangsgrundlag er en gymnasial uddannelse eller tilsvarende:

Hvis du ønsker at blive optaget på en bacheloruddannelse ved SAMF og ansøger på baggrund af en adgansgivende gymnasial uddannelse eller tilsvarende, skal du søge om optagelse via www.optagelse.dk.

Her kan du læse om, hvordan, hvor og hvornår du kan søge om optagelse på en bacheloruddannelse.

Hvis dit adgangsgrundlag er en igangværende eller afbrudt universitetsuddannelse:

Hvis du har læst fag på en eller flere universitetsuddannelser, som svarer til første studieår af en ønsket bacheloruddannelse ved SAMF, kan du søge om indskrivning i form af studieskift eller overflytning.

Her kan du læse om, hvordan, hvor og hvornår du kan søge om studieskift eller overflytning til en bacheloruddannelse.

Hvis du tidligere har været optaget på den bacheloruddannelse, du søger:

Hvis du har være indskrevet på en bacheloruddannelse ved SAMF, og har bestået hvad der svarer til første år af uddannelsen, sådan som den aktuelt er tilrettelagt, kan du søge om genindskrivning, hvis du ønsker at genoptage dine studier.

Her kan du læse om, hvordan, hvor og hvornår du kan søge om genindskrivning på en bacheloruddannelse.

Mere information om krav, forudsætninger og ansøgningsprocedurer:

Du kan finde information om, hvordan du søger en bacheloruddannelse ved SAMF ved at følge de relevante links, som findes i venstre side af billedet under hovedlinket 'Optagelse og Indskrivning' - Bacheloruddannelser.

Hvis du efter at have orienteret dig på optagelsessiderne stadig har spørgsmål vedr. krav, forudsætninger og ansøgningsprocedurer, er du velkommen til at kontake studievejledningen i Københavns Universitets studentercenter eller de faglige studievejledninger i Studenterservice ved SAMF.