Aktuelle opslag af ph.d.-stipendier – Københavns Universitet

Ph.d.-skolen > Til ansøgere > Ansøgning > Aktuelle opslag af ph....

Aktuelle opslag af ph.d.-stipendier

Generelle opslag
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet udbyder ph.d.-stipendier i generelle opslag to gange om året. Det ene opslag bliver offentliggjort ultimo marts/primo april med ansøgningsfrist 1. maj, og det andet offentliggøres ultimo september/primo oktober, og har ansøgningsfrist 1. november.

PhD scholarships at the Department of Sociology, University of Copenhagen (UCPH)
PhD scholarship at the Department of Anthropology, University of Copenhagen (UCPH)
PhD scholarships at the Department of Economics, University of Copenhagen (UCPH)

Særlige ph.d.-opslag
Ud over det generelle opslag er der løbende opslag af ph.d.-stipendier inden for specifikke forskningsområder.

Call for Applications for the Laurits Andersen PhD position in Business and Organizational Anthropology. Ansøgningsfrist 1. november 2017.

PhD scholarship in the LIFETRACK project, Department of Sociology, University of Copenhagen (UCPH) Ansøgningsfrist 1. november 2017

PhD scholarships at Center for Economic Behaviour and Inequality (CEBI) and the Department of Economics, University of Copenhagen (UCPH) Ansøgningsfrist 1. november 2017.

PhD fellow in Economics on the topic of Taxation of Transactions in Imperfect Financial Markets. Ansøgningsfrist 22. september 2017.

Vigtige oplysninger angående ansøgning og bilag
Før du søger anbefaler vi. at du læser vejledningen om de bilag, der skal vedhæftes ansøgningen. Du kan med fordel tjekke et eksempel på det budget, der skal vedhæftes den elektroniske ansøgning. Læs desuden Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ).