Aktuelle opslag af ph.d.-stipendier – Københavns Universitet

Ph.d.-skolen > Til ansøgere > Ansøgning > Aktuelle opslag af ph....

Aktuelle opslag af ph.d.-stipendier

Generelle opslag

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet udbyder ph.d.-stipendier i generelle pslag to gange om året. Det ene opslag bliver offentliggjort ultimo marts/primo april med ansøgningsfrist 1. maj, og det andet offentliggøres ultimo september/primo oktober, og har ansøgningsfrist 1. november.

PhD scholarships at the Department of Economics, University of Copenhagen (UCPH). Ansøgningsfrist 1. maj 2017.

PhD scholarships at the Department of Political Science, University of Copenhagen (UCPH). Ansøgningsfrist 1. maj 2017.

Særlige ph.d.-opslag

Ud over det generelle opslag er der løbende opslag af ph.d.-stipendier inden for særlige forskningsområder eller specifikke projekter..

PhD scholarship in applied microeconomics and labour economics with a focus on integration of refugees, at the Department of Economics, University of Copenhagen. Deadline for ansøgninger 1. maj 2017.

Vigtige oplysninger angående ansøgning og bilag
Før du søger anbefaler vi. at du læser vejledningen om de bilag, der skal vedhæftes ansøgningen. Du kan med fordel tjekke et eksempel på det budget, der skal vedhæftes den elektroniske ansøgning. Læs desuden Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ).