Konference i samarbejde mellem Børns Vilkår, Danmarks Statistik og Københavns Universitet den 9. janauar 2017 kl. 8-17 i Den Sorte Diamant:

Om konferencen

Bedre liv for børn og unge i Danmark afholdt den 9. januar 2017

Mange børn og unge i Danmark får en dårlig start på livet på grund af problemer i familien, eller de får deres livsmuligheder begrænset af senere opståede psykiske vanskeligheder eller anden form for mistrivsel. På denne konference sætter vi fokus på de problemer, som rammer store grupper af børn og unge, og som i mange tilfælde kan afhjælpes eller helt forhindres - ofte for ret begrænsede midler.

Forskere i psykologi, sociologi, antropologi, økonomi og statskundskab fra Københavns Universitets Samfundsvidenskabelige Fakultet beskæftiger sig med børn og unges liv og trivsel. Hør en række af dem fortælle om de seneste forskningsresultater på hvert deres felt, mens børn- og unge-eksperter fra Børns Vilkår og Danmarks Statistik perspektiverer og peger på løsningsmuligheder.

I konferencens tre debatter vil der være fokus på de social-, sundheds-, undervisnings- og familiepolitiske tiltag, som der er behov for, for at sikre et bedre liv for flere børn og unge i Danmark.