UCPH Map - digitalt kort over CSS

Et digitalt kort over Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Center for Sundhed og Samfund (CSS) på det gamle Kommunehospital gik i luften den 1. september 2014.

Med lanceringen af UCPH Map kan studerende, ansatte og gæster på CSS nu få et digitalt overblik over campusområdet til computer og mobiltelefon.

Oversigtskort og campusguide

UCPH Map er på en gang et overblikskort over campus og en digital guide til at finde et bestemt undervisningslokale, nærmeste læseplads eller eksempeltvis studievejledningens placering. Indtast blot lokalenummer eller lokalekategori i søgefeltet og få vist lokaler og faciliteter eller dan rute til valgte destination.

Åbn kortet i et nyt vindue

Fra Nørrebros Runddel til lokale 02-0-12

Udover at danne rute fra A til B inde på campus, kan UCPH Map også vise ruter fra en ekstern placering og ind på campus, da kortet er synkroniseret med Google Maps og Rejseplanen. Indtast blot startadresse, slutplacering og ankomsttid, og vælg om du vil have ruten vist på cykel, gåben, bus eller tog.

Hvem står bag?

UCPH Map er udviklet af Campus Service i samarbejde med SAMF, Kommunikationsafdelingen og Koncern IT på KU samt leverandørfirmaet MapsPeople.

Hent UCPH Map i App Store og Google Play

Rute ude fra byen og ind på campus

 

Hvor er der læsepladser på campus?

Undersøgelser af studiemiljøet for de studerende i 2013 viste bl.a., at de studerende på KU efterspørger et digitalt overblik over deres campusområder og savner information om, hvor der er læsepladser, de kan anvende.

Med UCPH Maps søgefunktion kan man søge på eksempelvis ”læsepladser” eller ”grupperum” som kategori, hvorefter disse vises på kortet både med placering og ikon.

Bedre udnyttelse af m2

Samme studiemiljøundersøgelser viser, at de studerende mange steder mener, der er for få studiearbejdspladser - samtidig med at de ikke kender antal og placering af studiearbejdspladserne på deres campus.

UCPH Map gør det muligt at få overblik over hvor på campus, der er læsepladser, grupperum, it-arbejdspladser og specialearbejdspladser, hvilket kan være med til at fremme en bedre udnyttelse af de eksisterende pladser og m2 på campus.

Find vej på og til Campus

Udover at finde vej fra A til B internt på CSS giver UCPH Campus Map også mulighed for at få vist en rute fra en lokation udenfor campus til et lokale inde på campus. Kortet henter bl.a. information fra Rejseplanen og Google Maps – og det er derfor muligt både at få vist en rute samt en estimeret tid på transport med bus, bil, cykel eller til fods (som man kender det fra Rejseplanen).

Lokaler, funktioner og faciliteter

Ved søgning på et lokale vises en infoboks med information om lokalet; antal pladser, udstyr, evt. link til hjemmeside, hvis det findes. Sikkerhedsudstyr som hjertestartere og brandslukker er også faciliteter, der søges og vises på kortet. Udstyret vises både med ikoner og med eksakt placering.

For gangbesværede er det muligt at fremsøge ruter til lokaler uden trapper samt få vist handicaptoiletter.

UCPH Map integreres i myUCPH

I 2015 blev UCPH Map integreret i myUCPH – universitetets app til studerende med bl.a. personligt skema, beskeder fra undervisere og Absalon-beskeder. Således er det planen, at UCPH Map bliver en af de mange features, de studerende fremover kommer til at have i deres personlige KU-app.

UCPH Map CSS banner