Faciliteter for gæster

Brug af campusområdet

Det er i udgangspunktet ikke tilladt at benytte City Campus' arealer til politisk eller religiøs agitation. I forbindelse med den almindelige valgkamp op til fx kommunal- og folketingsvalg kan kandidater og partier dog søge om tilladelse til at uddele valgmateriale og lignende på området (dog aldrig i undervisningslokaler).

Hvis du ønsker at benytte arealerne i forbindelse med en valgkamp - eller til filmoptagelser eller lignende - skal du kontakte driftchef Søren Höffner (soren.hoffner@adm.ku.dk), som kan vurdere, om City Campus kan imødekomme dit ønske.

Glemte sager

Glemte effekter fundet på CSS indleveres og opbevares i Informationen, bygning 20.
Ring på 35 32 26 26 og hør nærmere, hvis du har tabt dine nøgler, din telefon el.lign.

Handicapfaciliteter

Størstedelen af City Campus er opført i 1800-tallet, og handicapfaciliteter er derfor yderst begrænsede i det samlede bygningskompleks. Kontakt Informationen ved henvendelse i bygning 20 eller på tlf. 35 32 26 26 for at høre nærmere angående handicapadgang.

Informationen

I bygning 20 finder du Informationen. Hvis du kommer fra Øster Farimagsgade, skal du gå gennem den første port, gennem forhaven og gennem den næste port. Bygning 20 ligger umiddelbart, når du kommer ud af den anden port, og Informationen ligger længst til højre mod bygning 18 ved de store glasvinduer.
Her du kan få hjælp til at finde lokaler m.v. Det er også her KU's hovedomstilling bor. Glemte effekter kan indleveres og afhentes her.

Leje af lokaler

Ønsker man at leje et lokale på campus, skal man kontakte Lokaleadministrationen i Campus Service City. Læs mere her.

Ophængning af plakater

Du er velkommen til at hænge plakater op på opslagstavler ved kantinerne, i Café Kommunen og i fagenes studentercafeer. I kælderområderne hænger der også opslagstavler til fri afbenyttelse. Vær dog opmærksom på, at rengøringspersonalet fjerner alle opslag ca. hver 14. dag. Det er forbudt af opklæbe sedler, klistermærker, plakater og andet på murværk og på porte. Plakater og opslag, som er ureglementeret ophængt uden for opslagstavler, vil blive fjernet af driftens ansatte.

Parkeringsforhold

Ansatte på Københavns Universitet har mulighed for at parkere på området. Læs mere om parkeringsforholdene her.