Faciliteter for gæster

Akademisk Boghandel City Campus

Akademisk Boghandel (Academic Books) har en afdeling på CSS i Øster Farimagsgade 5. Find dem i bygning 7, stuen.
Se deres åbningstider her.

Biblioteker

Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek ligger i Gothersgade 140. 
Se åbningstider og faciliteter her.

På CSS ligger der et studiebibliotek i bygning 4. Studiebiblioteket omfatter 3 læsesale, en avislounge med sofagruppe samt 4 grupperum.
Se åbningstider og muligheder for at booke grupperum her.

Brug af campusområdet

Fakultetet bliver ofte kontaktet af dagblade, interesseorganisationer og lignende, som ønsker at komme i kontakt med vores studerende ved at uddele flyers, vareprøver m.v. på campus. Der henvises til Campus Service City, som kan udstede sådanne tilladelser. For ophængning af plakater, se herunder.

Vi er flere gange blevet spurgt om muligheden for at bruge den indledende del af undervisningen til at diverse hjælpeorganisationer kan hverve medlemmer, indsamlere m.v. blandt de studerende. Dette har vi på fakultetet besluttet ikke at tillade.

Glemte sager

Glemte effekter fundet på CSS indleveres og opbevares i Informationen, bygning 1.
Ring på 35 32 26 26 og hør nærmere, hvis du har tabt dine nøgler, din telefon el.lign.

Handicapfaciliteter

Størstedelen af City Campus er opført i 1800-tallet, og handicapfaciliteter er derfor yderst begrænsede i det samlede bygningskompleks. Kontakt Informationen ved henvendelse i bygning 1 eller på tlf. 35 32 26 26 for at høre nærmere angående handicapadgang.

Informationen

I bygning 1 (lige under den grønne kuppel) finder du Informationen. Hvis du kommer fra Øster Farimagsgade og går ind af Port A, skal du gå op ad trappen til højre. 
Her du kan få hjælp til at finde lokaler m.v. Det er også her KU's hovedomstilling bor. Glemte effekter kan indleveres og afhentes her.

Info-skærme

På infoskærme rundt omkring på CSS kan man få et indblik i, hvad der foregår på campus. Her ligger alt fra kantinens menu til ph.d.-forsvar til større forelæsninger eller andre faglige arrangementer. Ønsker du at få noget på skærmene, så kontakt info@samf.ku.dk

Kantiner og café

På CSS har vi to kantiner og en café. Der findes desuden studenter-caféer rundt omkring på de enkelte fagområder.
Læs mere om de enkelte kantiner samt hvordan man bestiller mødeforplejning her.

Leje af lokaler

Ønsker man at leje et lokale på campus, skal man kontakte Lokaleadministrationen i Campus Service City. Læs mere her.

Ophængning af plakater

Du er velkommen til at hænge plakater op på opslagstavler ved kantinerne, i Café Kommunen og i fagenes studentercafeer. I kælderområderne hænger der også opslagstavler til fri afbenyttelse. Vær dog opmærksom på, at rengøringspersonalet fjerner alle opslag ca. hver 14. dag. Det er forbudt af opklæbe sedler, klistermærker, plakater og andet på murværk og på porte. Plakater og opslag, som er ureglementeret ophængt uden for opslagstavler, vil blive fjernet af driftens ansatte.

Parkeringsforhold

Ansatte på Københavns Universitet samt gæster har mulighed for at parkere på området. Læs mere her.