01. december 2008

Studenterservice åbner officielt

Tilbud om vejledning til samfundsvidenskabelige studerende, er nu samlet i en ny enhed - Studenterservice - der officielt åbner den 5. december 2008.

Studenterservice er de studerendes nye indgang til fakultetet. Hidtil har studievejlederne for fakultetets uddannelser - antropologi, psykologi, sociologi, statskundskab, og økonomi - fysisk været tilknyttet fagenes institutter. Men nu sidder studievejlederne side om side i Studenterservice sammen med SAMF-information, Internationalt Center, Pædagogisk Center og Videnskabsbutikken.

- Fordelen ved at etablere Studenterservice er, at vi har samlet en række af de services, der henvender sig til studerende, og dermed gør det lettere for studerende at få svar på spørgsmål om deres studier. Samtidig giver den fysiske nærhed mellem studievejlederne bedre mulighed for at udveksle erfaringer end tidligere, og det kan bidrage til at styrke kvaliteten af vejledningen over hele linjen, siger Tina Franck, fakultetsdirektør, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

I Studenterservice kan samfundsvidenskabelige studerende få svar på mange af de spørgsmål, der naturligt opstår i løbet af studietiden, for eksempel om indskrivningsforhold, studieophold i udlandet, personlige emner i relation til studiet, studieteknik og erhvervskontakt.

Indvielse fredag den 5. december
Studenterservice slår officielt dørene op den 5. december 2008 kl. 12:00-14:00, hvor studerende og ansatte er velkomne til at lægge vejen forbi de nye lokaler i bygning 5 til en forfriskning ud for lokale 5.1.34.

I anledning af indvielsen er der blevet produceret en grafisk profil, der frem over vil være et synligt kendetegn for Studenterservice og gå igen på web, i tryksager og andet materiale. Desuden er der skabt en hel ny portal under samf.ku.dk, der samler relevante studenterinformationer.

Læs mere på http://samf.ku.dk/studenterservice/

Kontakt: Studie- og erhvervsvejleder Søren Hedegaard Sørensen, shes@samf.ku.dk, tlf. 35 32 43 13.