01. september 2010

Asien er porten til et nyt århundrede - læs nyt magasin!

I Asian Dynamics får du otte forskeres nyeste tanker om, hvad outsourcing og handel med Kina betyder for vestlige producenter, om freds- og konfliktforskning i Burma og om, hvordan Kina satser på at være frontløber i det globale bioteknologiske race - blandt flere andre temaer.

Asian Dynamics er det nye nummer af Københavns Universitets tværfaglige profilmagasin. Her stiller forskere fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Det Humanistiske Fakultet på KU skarpt på udviklingen i en række asiatiske lande - nemlig den intense udvikling, der gør, at vestlige forskere og iagttagere nu taler om tilsynekomsten af en ny global magtfaktor: "Asiens ekspanderende økonomiske markeder, voksende centre for videnskab og teknologi og rige, mangfoldige kulturer gør, at vi kan tale om et nyt Asiatisk århundrede", skriver lektor og leder af Asian Dynamics Initiative (ADI) Marie Roesgaard i indledningen til magasinet.

Magasinet Asian Dynamics er skrevet på engelsk og bliver udgivet som optakt til en stor konference om Asien, Asian Diversity in a Global Context, som ADI afholder i november, og hvor de forskere, der optræder i magasinet vil være blandt deltagerne.

Du kan se og læse Asian Dynamics på e-pages i boksen til højre >>

Kontakt skribenter og interviewede.