19. juni 2008

Bertel Haarder deltager i pædagogisk konference

Undervisningsminister Bertel Haarder deltager, når Dansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN) den 19. og 20. juni holder konference om feedback som del af universitetspædagogikken.

DUN konferencen 2008 løber af stablen på Center for Sundhed og Samfund, Københavns Universitet, hvor omkring 130 af foreningens medlemmer mødes til to dage med nye input.

Temaet for dette års konference er feedback. Konferencen sætter fokus på feedback som middel mod frafald og den gode feedbackpraksis med et intenst program af oplæg, sessions og workshops.

Fredag den 20. juni lægger undervisningsministeren vejen forbi CSS. Bertel Haarder holder åbningstale for konferencedeltagerne, der tæller medarbejdere inden for universitetspædagogik og undervisere fra store dele af det danske universitetsmiljø og andre videregående uddannelser.

Dansk Universitetspædagogisk Netværk (DUN) er en forening, der har til formål at udvikle universitetsuddannelsernes og universitetsundervisningens kvalitet. Foreningen søger at fremme dette ved at skabe netværk og arrangere aktiviteter for medlemmerne. DUN tager blandt andet initiativ til web-debat, publikationer og konferencer.

Se mere på http://www.dun-net.dk