02. april 2009

Flere vil studere samfundsvidenskab

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har modtaget over 40 procent flere kvote 2-ansøgninger i år end i 2008.

- Det er selvfølgelig en meget positiv udvikling. Allerede til vores åbent-hus-arrangement i marts, hvor der dukkede 150 flere op end året før, blev vi opmærksomme på at interessen for vores uddannelser er stor. Derudover er det opløftende at antallet af studerende, der har fakultetet som 1. prioritet i deres ansøgning, er steget med næsten 50 procent, siger studiechef på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Marianne Kristensen.

Kvote 2 leverer omkring 10 % af optaget på langt de fleste af København Universitets uddannelser.

Se tallene

Statistikken over ansøgningstallene er tilgængelig på hjemmesiden.

Der er ansøgningsfrist for kvote 1-ansøgere den 5. juli. kl. 12.00. Læs mere om studiemulighederne på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på www.studier.ku.dk

Studiechef Marianne Kristensen, mark@samf.ku.dk, 35 32 35 27