05. december 2014

10 SAMF-forskere bevilget midler fra Carlsbergfondet

Carlsbergfondet har uddelt forskningsmidler for 2014, og 10 forskere fra fakultetet er bevilget midler.

Følgende forskere på fakultetet er bevilget midler:

Postdoc Ulrik Pram Gad, Institut for Statskundskab, er bevilget 50.000 kr. i tilskud til publicering af "National Identity Politics and Postcolonial Sovereignty Games: Greenland, Denmark and the European Union" i Museum Tusculanum's "Monographs on Greenland/Man & Society" serie.

Professor Martin Marcussen, Institut for Statskundskab, er bevilget 168.000 kr. til projektet "Diplomati fra bar bund (Diplomacy from scratch)"

Professor Kasper Møller Hansen, Institut for Statskundskab, er bevilget 2 mio. kr. til infrastruktur til projektet "Inequality across social groups, families and economy: The Danish National Election Study 2015"

Professor Ole Wæwer, Institut for Statskundskab, er bevilget 2,3 mio. kr. til projektet ”Human Rights and Peacebuliding – Conflicting and Complementary”

Lektor Peter Thisted Dinesen, Institut for Statskundskab, er sammen med Kim Sønderskov (AU) bevilget 1,15 mio. kr. til projektet ”Threatening Collective Events and Mental Health: A Population-based Study”

Videnskabelig assistent, Bertel Teilfeldt Hansen, Institut for Statskundskab, er bevilget 175.000 kr. til projektet “Fighting Your Way to Wiki”

Lektor Marco Piovesan, Økonomisk Institut, er bevilget 2,75 mio. til det kollektive projekt ”The Development of Non-Standard Preferences”

Postdoc Nikolaj Harmon, Økonomisk Institut, er bevilget 1,22 mio. kr. til postdoc-projektet ”Understanding the Labor Market Effects of Parental Leave”

Postdoc Asger Moll Wingender, Økonomisk Institut, er bevilget 1,07 mio. kr. til projektet ”Should education studies encourage certain fields of study?”

Lektor Inger Sjørslev, Institut for Antropologi, modtager en rejsebevilling på 83.000 kr. ifm. projektet ”Ritualets Dynamik - et antropologisk feltarbejde i Brasilien”