11. oktober 2007

Nyt navn til auditorium søges!

Under indvielsesfesten for studerende og ansatte på CSS den 1. oktober 2007 udskrev ledelsen en navnekonkurrence, så auditorium 34.0.01 kan få sig et godt og rigtigt navn.

- Vores smukke auditorium hedder noget så upersonligt og kønsløst som 34.0.01! Det må vi gøre noget ved, sagde Lars Bille, formand for CSS-Centerledelsen, da han udskrev konkurrencen på vegne af ledelsen og på opfordring fra mange i CSS-befolkningen.

CSS-Centerledelsen udgør konkurrencens dommerkomité, der beslutter, hvilket forslag i navnekonkurrencen, der er det bedste. Afgørelsen finder sted på et møde i CSS-Centerledelsen onsdag den 24. oktober 2007.

Vinderen bag forslaget kan se frem til at få overrakt seks flasker god rødvin. Det sker, når vinderforslaget bliver offentliggjort på en udstilling om KU's Campusplan 2007 på CSS senere på året. Dato og tidspunkt er endnu ikke fastlagt, men vil blive annonceret snarest.

Du kan deltage i konkurrencen ved at sende dit forslag sammen med ca. tre liniers motivation til nhpe@samf.ku.dk senest den 22. oktober 2007 kl. 14.00. Der er ingen kreativt begrænsende kriterier. Alle ansatte og studerende på CSS samt tilflyttere kan deltage.