07. februar 2014

Kendt ansigt bliver ny chef for fakultetsbibliotek

FAKULTETSBIBLIOTEK

1. marts vender Christian Lauersen tilbage til Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, hvor han sætter sig i chefstolen i Gothersgade 140.

Christian Laursen

Christian Laursen kommer fra en stilling som førstebibliotekar og souschef for Københavns Universitetsbibliotek Syd, hvor han samtidig var afdelingsleder for Det Juridiske Fakultetsbibliotek.

Kendt for formidling

Nu kommer Christian Lauersen tilbage til Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, hvor han blev ansat som informationsspecialist i 2010, og senere blev sektionsleder samme sted under Det Kongelige Bibliotek. Denne gang indtager Christian Lauersen rollen som chef for fakultetsbiblioteket.
 
Christian Lauersen er blandt andet kendt og værdsat for sin evne til at formidle. Inden for formidling er han ikke bange for at gå nye veje og det udløste i 2012 'Del Din Viden Prisen', der uddeles af Bibliotekarforbundet. Den kommende chef modtog prisen for en artikel om erfaringer med forskningsformidling via kunstudstillinger. Læs nyheden her.

Sideløbende med sin nye stilling, fortsætter Christian Lauersen som ansvarshavende redaktør for Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers tidsskrift, REVY.

Christian Lauersen overtager chefstolen efter Gitte Kolstrup, der blev ansat den 1. oktober 2012. Gitte Kolstrup har tidligere arbejdet i Norge og har fået stillingen som biblioteksdirektør ved Universitetsbiblioteket i Stavanger.