16. juli 2012

Ny chef for fakultetsbibliotek

1. oktober bliver Gitte Kolstrup chef for Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek i Gothersgade 140.Gite Kolstrup

Gitte Kolstrup bliver Tina Buchtrup Pipas efterfølger som chef for Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, der er en del af Københavns Universitetsbibliotek, når hun begynder i sit nye job til efteråret.

56-årige Gitte Kolstrup kommer fra en stilling som biblioteksdirektør på Universitetet i Nordland (Bodø) i Norge. Hun har tidligere arbejdet som sektionsleder på Statsbiblioteket og som leder af Juridisk Bibliotek på Aarhus Universitet.

Gitte Kolstrup er gift med bibliotekar og teolog, Per Kolstrup, der er studiekoordinator på Menighedsfakultetet i Aarhus. Familien tæller også fire voksne sønner og to børnebørn.