07. maj 2009

Asienstudier får ny direktør

Geir Helgesen udpeges nu som direktør for Nordisk Institut for Asienstudier (NIAS). Han har siden 1. februar 2009 været fungerende direktør og fortsætter dermed sit virke:

- Mine kolleger og jeg vil fortsætte vores arbejde som hidtil. Vi vil bevare et aktivt miljø omkring asienstudier i Norden, prioritere samarbejdet med vores nordiske kolleger og fastholde de globale institutionelle og personlige netværk, vi allerede har opbygget. Samtidig vil vi arbejde for at sikre finansieringen til vores forskning, bibliotek og vores publikationsprogrammer, siger Geir Helgesen.

Geir Helgesen overtager stillingen efter Jørgen Delman, som er tiltrådt en ny stilling som professor i Kinastudier ved Institut for tværkulturelle og regionale studier på København Universitet.

Læs mere om Geir Helgesen og NIAS.