23. januar 2013

Ny leder af ph.d.-skolen

Jakob Roland Munch, professor på Økonomisk Institut, bliver ny leder af ph.d.-skolen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet per 1. februar 2013.

Jakob Roland Munch er professor på Økonomisk Institut, hvor han har været ansat siden 2004. I 2009 blev han ansat i et professorat. Han er uddannet i økonomi fra Aarhus Universitet, hvor han også fik sin ph.d.-grad før han kom til Københavns Universitet.

Tidligere leder ny formand for FSE
Jakob Roland Munch overtager lederposten efter Hans Christian Kongsted, der 1. januar blev udnævnt til formand for Det Frie Forskningsråd | Samfund og Erhverv (FSE).

Hans Christian Kongsted er professor på Økonomisk Institut, hvor han forsker i økonometri med fokus på blandt andet paneldatametoder og statistiske forskningsmodeller. Fra 1. februar 2009 var han desuden leder af den samfundsvidenskabelige ph.d.-skole.

Ph.d.-skolen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet blev etableret i 2008. Læs nyhed om etableringen.