25. november 2009

Over 18 millioner til SAMF

Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikation (FKK) har afsluttet sin årlige uddeling af forskningsmidler. 18,8 millioner kroner tilfaldt forskere fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Følgende forskere fik bevilliget penge:

Post.doc.-projekter:

• Hans Lucht, Institut for Antropologi: "Risking everything for Europe: West African undocumented" (1.723.000 kr.)
  • Lotte Thomsen, Institut for Psykologi: "Seeing Social Relations: Preverbal Infants' coreconcepts of communal sharing and social dominance" (1.917.000 kr.)
  • Tone Roald, Institut for Psykologi: "Merleau-Ponty's psykologi" (1.659.000 kr.)

Kollektive projekter:

• Karsten Pærregaard, Institut for Antropologi: " From ice to stone. Climate change, water scarcity and conflict solution in Peruvian Andes" (5.090.000 kr.)
  • Jesper Ole Meiborn Mogensen, Institut for Psykologi, "Social kognition og kommunikation belyst gennem hjerneskade" (6.033.000 kr.)

Ph.d.-projekter:

• Marie-Louise Bønnelykke Pedersen, Institut for Antropologi: "Mobility on Kiribati - Continuity and change" (2.392.000 kr.)

Læs mere om FKKs uddeling af forskningsmidler