14. juni 2013

28 millioner ruller ind på fakultetet

Det Frie Forskningsråd bevilger 28, 4 millioner kroner til samfundsvidenskabelige forskere i den netop overståede forårsuddeling. Rådet har været igennem to hoveduddelinger og offentliggjort resultaterne i ’Samfund og Erhverv’ og ’Kultur og Kommunikation’.

Andelen af bevillinger i ’Samfund og Erhverv’, der tilfalder fakultetet, beløber sig til 11,8 millioner kroner, mens fakultetets andel af bevillinger i ’Kultur og Kommunikation’ er på 16,6 millioner kroner.

Det Frie Forskningsråd | Samfund og Erhverv:

Institut for Statskundskab
Projekt: Images and International Security
Bevillingsmodtager: Lene Hansen
Beløb: 7,3 mio. kr.

Projekt: Comparing, Explaining and Assessing Performance Management Schemes in Three Northern European Health Systems
Bevillingsmodtager: Karsten Vrangbæk
Beløb: 2,1 mio. Kr.

Økonomisk Institut
Projekt: Understanding the Economic Consequences of an Aging Population
Bevillingsmodtager: Carl-Johan Lars Dalgaard
Beløb: 1,6 mio. kr.

Projekt: Discrimination in a Strategic World
Bevillingsmodtager: Nils Magnus Johan Lagerlöf
Beløb: 713.000 kr.

Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikation:

Institut for Psykologi
Projekt: Antecedents, mechanisms and organisational and individual consequences of negative social relations in the workplace
Bevillingsmodtager: Annie Høgh
Beløb: 6,5 mio. kr.

Projekt: Mother-infant relationship in schizophrenia: exploring mechanisms of developmental risk and resilience
Bevillingsmodtager: Susanne Harder
Beløb: 4,2 mio. kr.

Institut for Antropologi
Projekt: Religious Citizens: Religious affect and varieties of European secularity in Denmark, Spain, and Turkey
Bevillingsmodtager: Heiko Henkel
Beløb: 5,9 mio. kr.

Støtte til tidsskrifter

Sociologisk Institut
Projekt: Kvinder, Køn & Forskning
Bevillingsmodtager: Hilda Rømer Christensen
Beløb: 115.000 kr.

Se Det Frie Forskningsråd | Samfund og Erhvervs offentliggørelse af alle bevillinger.

Se Det Frie Forskningsråd | Kultur og Kommunikations offentliggørelse af alle bevillinger.