Bidrag til Europas fremtid - Margrethe Vestager & Lykke Friis

Fredag d. 20 Marts fra kl.10.00 -12.30 på CSS vil Margrethe Vestager, Lykke Friis m.fl. give inspiration til, hvad en karriere i EU kan tilbyde, og hvordan du kommer i gang.

Vil du gerne gøre en forskel for Europa og dagligt arbejde med vigtige emner? Vil du have indflydelse på politikudformningen, og være med til at sætte dagsordenen for fremtidens Danmark og Europa? 

INDFLYDELSE PÅ DE STORE POLITISKE SPØRGSMÅL
I EU-institutionerne kan du arbejde med de store spørgsmål, du læser om i aviserne hver dag: klimaforandringer, migration, sikkerhed, handel eller digitalisering. Kort sagt får du til opgave at forbedre livet for over 500 millioner europæiske borgere. 

INTERNATIONAL ERFARING OG KARRIEREMULIGHEDER
EU tilbyder et væld af karrieremuligheder - eksempelvis i Bruxelles, Luxembourg eller Strasbourg. Du kan her arbejde i institutionerne - Europa Kommissionen, Europa Parlamentet, Europæiske Råd, Domstolene, og der er også mulighed for praktik.
 
MØD MARGRETHE VESTAGER
Kom og bliv inspireret til dine mange muligheder ved Margrethe Vestager og hør om en spændende hverdag i EU og ikke mindst, hvordan du kan bidrage til Europas fremtid. Der er brug for skarpe samfundsvidenskabelige kandidater i EU. 

PROGRAM  i CSS 1.1.18
Kl. 10.00 Velkomst
Kl. 10.05 Direktør i tænketanken EUROPA/ Lykke Friis
Kl. 10. 45 PAUSE
Kl. 11.00  Ledene næstformand i EU-Kommisionen/ Magrethe Vestager
Kl. 11.45 Head of Section & Senior Advisor i Udenrigsministeriet/ Freja Dencker Mangs & Charlotte Just
Kl. 12.00 PR Officer i Europahuset/ Sammy Lauritsen, cand.scient.pol. 
Kl. 12.30  Tak for i dag