Faglig viden og nytænkning til din virksomhed

Din virksomhed kan profitere af kompetente og motiverede studerende på KU. Projekt- og Karrierevejledningen tilbyder forskellige former for samarbejde, bl.a. projektsamarbejde og employer branding.

Karrierearrangementer

Har din virksomhed et karrierearrangement, som henvender sig til samfundsvidenskabelige studerende? Så kan karrierevejledningen hjælpe jer på flere måder. I har mulighed for at tale til arrangementer på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, hvor karrierevejledningen faciliterer arrangementet. Derudover promoverer karrierevejledningen gerne relevante arrangementer, som afholdes eksternt. Promoveringen vil foregå gennem KU's interne kommunikation og facebook for at nå bredt ud til de studerende på SAMF.

Employer branding

Er din virksomhed interesseret i at rekruttere eller promovere jer over for KU-studerende og færdiguddannede, skaber KU's karrieresite de perfekte rammer for at kunne gøre dette.

Vi kan i den forbindelse skræddersy en optimal employer branding kampagne for din virksomhed.

I kan også oprette jobopslag til studie- og fuldtidsjob, praktik, projekter og graduatestillinger på KU Projekt & Job.

Company Day

Karrierevejledeningen afholder to gange om året Company Day, hvor en bred vifte af virksomheder og organisationer møder kompetente og motiverede samfundsvidenskabelige studerende. 

For mere information og tilmelding til Company Day kan karrierevejledningen kontaktes på pkv@samf.ku.dk. 

Projektsamarbejde

Ønsker din virksomhed faglig viden og nytænkning til et specifikt område, er det en unik mulighed at indgå et projektsamarbejde med en eller flere studerende.

De studerende tager udgangspunkt i lige netop jeres behov. De inddrager derved deres akademiske redskaber til at analysere det område, som din virksomhed gerne vil have undersøgt.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med projektsamarbejdet.

Spørgsmål

Har du behov for rådgivning i forhold til projektsamarbejde eller employer branding, kan du kontakte Projekt- og Karrierevejledningen.