Velkommen til sociologistudiet 2019

Kære kommende sociologistuderende!
Nu er der ikke lang tid igen! Startskuddet til din studiestart og den fantastiske rustur ligger lige rundt om hjørnet, og i tutorgruppen glæder vi os til nogle hyggelige og sjove dage, hvor vi skal lære hinanden at kende gennem en masse aktiviteter. Du får her lidt information om rusforløbet, så du ved, hvad du skal glæde dig til.

Studenterrådets Rusarrangement torsdag d. 15. august: Allerede midt i august kan du tyvstarte dit rusforløb med en hyggelig aften arrangeret af studenterrådet ved Københavns Universitet. Her kan du få sat ansigt på nogle af dine kommende medstuderende og spørge os tutorer om alt mellem himmel og jord. Det foregår på Københavns Universitet Amager (KUA), Karen Blixens vej 4, 2300 København S kl. 17.00.

Der vil blive solgt øl og vand, men man kan ikke være sikker på at der er dankortterminaler, så medbring kontanter, hvis du vil have noget at drikke. Senere på aftenen tager vi muligvis på bar et sted i København – mere info følger herom.

Introdagene:
Fredag d. 23. august – mød din brunchgruppe:
I forbindelse med studiestarten bliver I inddelt i mindre grupper. Under kaldenavnet brunchgruppe vil denne være jeres lille nye familie i den første hektiske del af studiestarten. Hver brunchgruppe tilknyttes 3-4 personlige tutorer og bliver en god anledning til at lære de første af jeres nye medstuderende at kende. Under det overordnede tema for rusforløbet vil hver brunchgruppe få sit eget personlige tema!

Vi begynder med en hyggelig brunch kl. 11.00 med ca. 12 af dine medstuderende. Brunchen bliver serveret hos en af tutorerne. Adressen vil præciseres senere og oplyses via KU-mail eller på Facebook.

Dine personlige tutorer vil her tage imod dig og din brunchgruppe og give jer en kort introduktion til studielivet på sociologi. Efter at have lært hinanden lidt bedre at kende mødes alle brunchgrupperne til en fælles velkomst. Derefter vil der være en række sociale aktiviteter i brunchgrupperne, indtil dagen slutter klokken cirka 17. Husk kontanter/mobil med mobilepay hvis du ønsker at drikke en øl om eftermiddagen. 

Mandag d. 26. august – mød dit studiemiljø:
Alle mødes til morgenkaffe i Bygning 1 kl. 09:00 Derefter går vi over i et auditorium, hvor der vil være en række oplæg fra forelæserne og de forskellige sociale udvalg på studiet. Herefter er der en rundvisning på campus i brunchgrupperne, efterfulgt af en fælles frokost, som Magistrene giver. Eftermiddagen tilbringer vi med spil og aktiviteter.

Rusturen tirsdag d. 27. august – fredag d. 30. august.
Vi mødes ved receptionen i bygning 1: Øster Farimagsgade 5, 1353 København K, tirsdag d. 27. august kl. 09.00. Her vil dine personlige tutorer møde dig med et skilt med temaet for din brunchgruppe. Derefter begynder spas og løjerne. Det er vigtigt, at du medbringer udklædning til din brunchgruppes tema, så du sammen med din gruppe kan vise de andre, hvorfor netop I fortjener at vinde dette års konkurrence.

Hen mod eftermiddagen kører vi i bus til Gallebjerggård ved Hundested, og vi forventer at være hjemme igen på CSS fredag d. 30. august omkring kl. 13.

Huskeliste til rusturen:

Udklædning til dit tema (info om tema kommer senere)
Et viskestykke og en karklud.
Madpakke til frokost tirsdag
Regntøj, hvis DMI lægger op til regn
Sovepose, lagen, evt. hovedpude
Evt. badetøj
ALT hvad du har af udklædningstøj og sjove accessories (hatte, briller, parykker – you name it!). Vi skal klæde os ud på et tidspunkt og alt kan bruges :)
Snacks, cigaretter mm. er det IKKE muligt at købe – så tag det med, hvis du har brug for det.
Tilmelding til rustur:
Dette får I nærmere information om i introbrevet, som I vil modtage på mail i starten af august. Der vil blive opkrævet et beløb for deltagelse i rusturen.

Fredag d. 30 august: Bogkøb og Immatrikulationsfest
Fredag har du mulighed for at købe de bøger, du skal bruge første semester. Om fredagen vil der være immatrikulationsfest på Frederiksberg Campus. Mere information følger.

Mandag d. 2 september: Studiestart
Første undervisningsdag.

Andre datoer: Vi har planlagt flere sjove og festlige arrangementer i løbet af efteråret, som du kan finde information om i det materiale vi snart sender ud til dig.

Vi opfordrer dig meget til at deltage i introforløbet, da det er et rigtig godt udgangspunkt for en fortrinlig studiestart og for at lære dine medstuderende at kende. I august vil der blive oprettet en facebookgruppe til jeres årgang; ’Sociologi KU 2019’, som du kan melde dig ind i. Hvis du ikke er på facebook, så skriv til tutor@soc.ku.dk, så sørger vi for, at du ikke går glip af noget! Skulle du allerede nu ligge inde med nogle spørgsmål om introforløbet, er du velkommen til også at kontakte os på denne mail.

Derudover vil vi gøre opmærksom på, at den kode, I har fået tilsendt i jeres optagelsesbrev fra KU, er vigtig at gemme, da den skal bruges til at logge ind på universitetets netværk, computere samt studiekort.

Har du ikke modtaget en mail fra os inden den 15. august, eller du ikke kan komme ind på din KU-mail, må du gerne kontakte os.

Vi glæder os til at se dig!
Glade hilsner fra tutorerne på sociologi

Datoer for introdage, undervisningsstart og rustur 

Introdage: 23 + 26. august 2019
Rustur: 27. august-30. august 2019
Undervisningsstart: 2. september 2019