Velkommen til Statskundskab og Samfundsfag 2019

Vigtige datoer

  • Introuge fra d. 27.-30. august (med mødetid kl. 9 d. 27.)
  • Første undervisning d. 2. september
  • Rustur d. 3.-6. oktober

Generel info om introdagene

På Institut for Statskundskab bydes du som ny samfundsfags- eller statskundskabsstuderende velkommen med et 4-dages introforløb. Her vil du blive introduceret til livet på CSS, få gode råd og insidertips – og ikke mindst en masse sjove oplevelser med dine nye medstuderende. Formålet med dagene er at give dig den bedst mulige start på dit liv som statskundskabs- eller samfundsfagsstuderende.

Velkomstceremonien begynder tirsdag d. 27. august kl. 09.00 foran Center for Sundhed og Samfund (CSS), Øster Farimagsgade 5, 1353 København K.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan deltage i introdagene?

Hvis du ikke kan deltage i introdagene, eller har du spørgsmål forud for introdagene, er du meget velkommen til at kontakte studievejledningen på studievejl@ifs.ku.dk.

En særlig velkomst til sidefagsstuderende

Studerende, der skal starte på det gymnasierettede tilvalg i samfundsfag – altså nye sidefagsstuderende – har samme mødetid og –sted som nye bachelorstuderende – både for introdage og rusturen.

Vi håber utrolig meget at se dig til introdagene og opfordrer dig til at deltage alle dagene, da det vil give de bedste forudsætninger for en god oplevelse og et vellykket sidefagsforløb. Vi planlægger et særligt program for jer, der tager højde for, at I allerede har prøvet at starte studie en gang.

Prisoversigt for introforløbet

I forbindelse med introforløbet på statskundskab er der en del udgifter til dig som ny studerende. Det drejer sig bl.a. om:

  • Madordning i introdagene ca. 300 kr.
  • Introfestmiddagen ca. 150 kr.
  • Opvarmning til introfesten ca. 50 kr.
  • I alt ca. 500 kr.

Vigtigt! Bindende tilmelding til introfesten sker d. 28. August, og betaling sker 29. august. Den præcise information om betaling samt de præcise beløb vil du få i introdagene.

Er du blevet optaget på Statskundskab eller Samfundsfag, opfordrer vi dig til at melde dig ind i Facebook-gruppen ’Statskundskab og Samfundsfag, studiestart 2019’, hvor du kan stille eventuelle spørgsmål mv.

Som ny kommende studerende bør du læse ruspjecen, som indeholder al information i forbindelse med studiestart på Institut for Statskundskab. Du vil også kunne finde den på Facebook-gruppen.

Læs ruspjecen her