SU og deltagelse i sommerskole

Hvem modtager SU om sommeren?

Når du skifter fra bacheloruddannelsen til kandidatuddannelsen på samme universitet og holder under tre måneders pause mellem de to uddannelser, så kan du søge om og modtage kandidat-SU i sommerferien - uanset om du deltager i sommerskole eller ej, og også selvom du først indskrives på kandidatuddannelsen med studiestart fra 1. september.

Når du har holdt pause på tre måneder og der over mellem bacheloruddannelsen og kandidatuddanelsen og/eller, du skifter universitet, så kan du ikke automatisk søge om og modtage kandidat-SU i sommerferien. Men hvis du indleder din kandidatuddannelse med sommerskolefag, som skal indgå i kandidatuddannelsen, så kan du søge om og modtage kandidat-SU i sommerferien.

For at kunne ansøge om SU i sommerferien, skal du først henvende dig til Det Samfundsvidenskabelige Fakultet med dokumentation for, at du er blevet tilmeldt sommerskolefag på kandidatniveau. Din indskrivning på kandidatuddannelsen vil derefter blive registreret af fakultetet på en måde, så SU kan tildele dig SU i sommerferien.

Har du yderligere spørgsmål om SU i sommerferien og sommerskoledeltagelse så kontakt:

SU

eller

SAMF-Informationen