Kære nye studerende

Velkommen til SAMF - Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Vi ser frem til at tage imod dig og dine nye medstuderende.

SAMF er et levende og spændende sted med engagerede studerende og forskere og et studiemiljø i særklasse. Vores campus på det gamle kommunehospital giver dig nogle helt unikke fysiske rammer – brug dem! Vi har mange forskellige typer af læsepladser - både til gruppe- og individuelt arbejde. Du finder dem alle på din Uddannelsesside på KUnet under Faciliteter.

Dine rusvejledere har lavet et program for modtagelse, som vi vil opfordre dig til at deltage i. Du vil blive introduceret til studiet og dine studiekammerater. De næste år bliver spændende, berigende – og i perioder også hårde. Så sørg for at engagere dig socialt i både studie- og læsegrupper – så bliver din studietid sjovere og et socialt engagement plejer også at medføre et større fagligt udbytte.

I den kommende tid bliver du bombarderet med information. Det bliver svært at huske det hele, så hold dig derfor opdateret på KUnet og download KU’s studenterapp. – så ved du, at du får alle de vigtige beskeder om dit studie.

Og husk at du altid kan kigge forbi din studievejledning, hvis du har brug for en snak eller har brug for at få et spørgsmål opklaret!

Rigtig hjertelig velkommen!

Venlig hilsen

Mikkel Vedby Rasmussen Mikkel Vedby Rasmussen
Dekan
Andreas de Neergaard Andreas de Neergaard
Prodekan for uddannelse