WEBINAR: Kunsten at røre gennem en skærm
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og DJØF inviterer til en samtale om nærvær og relationer i digitale rammer.
Kan man røre sit publikum, når de sidder bag en skærm? Hvordan når man ud til sårbare grupper, når det fysiske møde pludselig ikke er en mulighed? Og hvordan laver man engageret undervisning på distancen?
En universitetsunderviser, en teaterdirektør og en direktør for en brancheforening for rådgivningsorganisationer taler sammen om, hvad corona-nedlukningen har lært dem om at skabe relationer og tilstedeværelse gennem en skærm. Hvilke løsninger fandt de frem til? Hvad fungerede og hvad gjorde ikke? Og hvordan kan vi bruge det til at bygge et bedre samfund nu – og i fremtiden?
Undervejs i samtalen vil du blive præsenteret for små faglige indspark, der handler om, hvordan studerende har oplevet coronakrisen samt den seneste forskning i frivillighed og digitale løsninger i ældreplejen under corona.
En optagelse af arrangementet vil blive lagt ud her på siden efterfølgende.
Samtaledeltagere
- Kasper Holten, direktør, Det Kgl. Teater
- Trine Krab Nyby, direktør, RådgivningsDanmark
- Mads Meier Jæger, professor og underviser i sociologi, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
Faglige indspark
- Kristian Nysom Lassen, formand for DJØF studerende
- Jonas Toubøll og Hjalmar Alexander Bang Carlsen, postdocs ved Sociologisk Institut og SODAS – Copenhagen Center for Social Data Science, Københavns Universitet
- Lektor Kristina Grünenberg, adjunkt Line Hillersdal og postdoc Jonas Winther, Institut for Antropologi, Københavns Universitet
Moderator: Mikkel Vedby Rasmussen, professor og dekan, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
Eventet streames live via Det Samfundsvidenskabelige Fakultets Facebookside
Tilmeld dig eventet her
Samfundet tur-retur
Webinaret 'Kunsten at røre gennem en skærm' er det første i en række under overskriften ’Samfundet tur-retur’. Her vil Det Samfundsvidenskabelige Fakultet sammen med Djøf invitere til en forskningsbaseret samtale om, hvordan vi kan bruge vores erfaringer fra coronakrisen, når vi skal bygge fremtidens samfund.