Hvis du er tilbudt optag eller optaget på mere end én uddannelse

Hvis du allerede er indskrevet på en anden uddannelse

Ifølge adgangsbekendtgørelserne, må du kun være indskrevet på én heltidsuddannelse ad gangen. Så hvis du allerede er indskrevet på en anden heltidsuddannelse, skal du derfor udmelde dig fra den pågældende uddannelse, inden du starter på din ny kandidatuddannelse ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet inden studiestart, dvs. inden 1. september for sommeroptaget og inden 1. februar for vinteroptaget.

Du anbefales at orientere dig på minSU for at sikre, at dine oplysninger er korrekte i forbindelse med optagelsen på din nye kandidatuddannelse.

Når du skal vælge mellem to tilbud om optag

Hvis du udelukkende har søgt om optag på kandidatuddannelser ved Københavns Universitet, vil du automatisk kun modtage tilbud om optag på en af dine prioriteter og du behøver derfor ikke gøre yderligere i forhold til de resterende prioriteter, som du havde anført da du søgte om optag.

Hvis du har søgt om optag ved flere danske universiteter og du vælger at tage imod et tilbud om optag på et andet fakultet/universitet efter du er blevet optaget på en kandidatuddannelse ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, skal du huske at annullere din optagelse/udmelde dig. Læs mere under 'Hvis du fortryder din ansøgning eller optagelse'.