Velkommen som tilvalgsstuderende på psykologi

Denne side vil være din guide til studiestarten på psykologi. Her kan du finde information om bl.a. introdage, rustur, studiets opbygning, nyttige links, kontakt til Studievejledningen mm. Siden vil løbende blive opdateret med nyt om introarrangementer, som de fastlægges af tutorerne.

Rusforløbet
I rusforløbet inviteres du som tilvalgsstuderende til at følge aktiviteter i introdage og rustur på lige fod med øvrige nyoptagne psykologistuderende. Tilvalgsstuderende fordeles blandt de 8 rushold og indgår således på de lige fod med de nye psykologistuderende. De fleste studerende på tilvalg har allerede været igennem et rusforløb, men vi vil alligevel anbefale jer at deltage i rusforløbet på psykologi. Ud over muligheden for at møde dine kommende medstuderende, vil du også få en masse vigtige informationer om studiet, tilvalgsuddannelsens opbygning og studiemiljøet på psykologi. Det betyder, at I er inviteret til at deltage i alle aktiviteter i rusugen og på den efterfølgende rustur.

  • Rusugen afholdes fra mandag den 27. august til onsdag den 29. august 2018 på CSS Øster Farimagsgade 5, 1353 København K. 
  • Rusturen afholdes fra fredag den 31. august til og med søndag den 2. september 2018.
  • Undervisningen starter mandag den 3. september 2018.

Rusvejlederne på psykologi har skrevet en velkomstfolder, som du kan læse HER.
Desuden udarbejder rusvejlederne en blog med relevant information om rusugen og rusturen. Når den er klar, kan du finde et link her.

Undervisningstilmelding og eksamen
Tilvalgsstuderende på bachelordelen bliver automatisk tilmeldt undervisning. Når man er tilmeldt undervisningen bliver man automatisk tilmeldt eksamen. Det er dog altid en god idé at tjekke sin eksamenstilmelding på KUnet’s Selvbetjening. 

KUnet og nyttige links
Når du er optaget som tilvalgsstuderende og ikke i forvejen har et KU-login, modtager du det inden for ca. en måneds tid. Brugernavnet bruger du til at logge dig på www.kunet.dk.

KUnet er universitetets portal, hvor du kan finde al den information, du har brug for i forbindelse med dine studier på Institut for Psykologi, herunder kursusrum, KU-mail og så videre.

Mange informationer er også tilgængelige på www.psy.ku.dk , hvor du ikke behøver KU-login:

Studievejledningen på Psykologi
I Studievejledningen er vi selv studerende på psykologi. Vi vejleder instituttets studerende i studiemæssige og personlige spørgsmål herunder planlægning af individuelle studieforløb. I er altid velkomne i Studievejledningen både inden og efter eventuelle problemer opstår. Under rusugen kommer vi ud på jeres hold og fortæller mere om Studievejledningen og tilvalgsuddannelsens struktur.

Du kan læse mere om Studievejledningens åbningstider og kontaktinformationer på instituttets hjemmeside her: https://www.psy.ku.dk/studievejledning/. Her kan du desuden læse, hvordan du bestiller tid til en samtale. Det er en god idé at bestille i forvejen, da der ofte er travlt – særligt i forbindelse med studiestart.

Vi håber, at du vil få en god oplevelse som tilvalgsstuderende på psykologi.

Frederikke, Julie, Kia, Line, Marie og Martin 
Studievejledningen Psykologi