Arrangementer på SAMF

Fakultetskalenderen er ikke nødvendigvis udtømmende. Her lægges kun større arrangementer, som fakultetssekretariatet kender til. Vi trækker dog arrangementer fra institutternes kalendere ind i denne fakultetskalender.

Søg i arrangementer

 • 22. marts 2020, kl. 14.00-18.00

  CPH:DOX - Oliver Sacks: His Own Life

  CPH:DOX viser den nye film 'Oliver Sacks: His Own Life’ den 22. marts kl. 14.00. Filmen er historien om den legendariske neurolog, forfatter og forsker, som aldrig ville være bare én af delene. I forbindelse med filmen er der debat med instruktøren og Robert Krulwich, mangeårig vært på Radiolab, samt neurolog og hjerneforsker Troels W. Kjær (KU) og lektor i psykologi Signe A. Vangkilde (KU).

  » Læs mere

 • 22. marts 2020, kl. 17.30-20.30

  CPH:DOX - Lost in Face

  CPH:DOX viser den nye film 'Lost in Face’ den 22. marts kl. 17:30. Filmen er historien om kvinden Carlotta, der er ansigtsblind og aldrig har kunnet genkende et eneste ansigt, ikke engang sit eget. Filmen er lavet af hjerneforsker og filminstruktør Valentin Riedl. I forbindelse med visningen af filmen vil der være paneldebat mellem Valentin Riedl og professor i neuropsykologi ved Institut for Psykologi Randi Starrfelt.

  » Læs mere