Aktuelle opslag af ph.d.-stipendier

Generelle opslag
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet udbyder ph.d.-stipendier i generelle opslag to gange om året. Det ene opslag bliver offentliggjort ultimo marts/primo april med ansøgningsfrist 1. maj, og det andet offentliggøres ultimo september/primo oktober, og har ansøgningsfrist 1. november.

Særlige ph.d.-opslag
Ud over det generelle opslag er der løbende opslag af ph.d.-stipendier inden for specifikke forskningsområder.

PhD scholarship within the Research Project “Bodies as Battleground: Gender Images and International Security” in the Department of Political Science, University of Copenhagen . Ansøgningsfrist 28. juli 2019.

PhD Fellowship in Health Psychology/Social Psychology/Behavioural Health Economics at the Department of Psychology, University of Copenhagen, Denmark. Ansøgningsfrist 1. september 2019.

Vigtige oplysninger angående ansøgning og bilag
Før du søger anbefaler vi. at du læser vejledningen om de bilag, der skal vedhæftes ansøgningen. Du kan med fordel tjekke et eksempel på det budget, der skal vedhæftes den elektroniske ansøgning. Læs desuden Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ).