Aktuelle opslag af ph.d.-stipendier – Københavns Universitet

Ph.d.-skolen > Til ansøgere > Ansøgning > Aktuelle opslag af ph....

Aktuelle opslag af ph.d.-stipendier

Generelle opslag
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet udbyder ph.d.-stipendier i generelle opslag to gange om året. Det ene opslag bliver offentliggjort ultimo marts/primo april med ansøgningsfrist 1. maj, og det andet offentliggøres ultimo september/primo oktober, og har ansøgningsfrist 1. november.

PhD scholarship at the Department of Anthropology, University of Copenhagen (UCPH) . Ansøgningsfrist 1. maj 2019.

PhD scholarships at the Department of Political Science, University of Copenhagen (UCPH). Ansøgningsfrist 1. maj 2019.

PhD scholarships at the Department of Economics, University of Copenhagen (UCPH) . Ansøgningsfrist 1. maj 2019.

Særlige ph.d.-opslag
Ud over det generelle opslag er der løbende opslag af ph.d.-stipendier inden for specifikke forskningsområder.

PhD scholarships at Center for Economic Behaviour and Inequality (CEBI) at the Department of Economics, University of Copenhagen. Ansøgningsfrist 1. maj 2019.

PhD scholarship at the Department of Political Science. Ansøgningsfrist den 1. maj 2019.

Vigtige oplysninger angående ansøgning og bilag
Før du søger anbefaler vi. at du læser vejledningen om de bilag, der skal vedhæftes ansøgningen. Du kan med fordel tjekke et eksempel på det budget, der skal vedhæftes den elektroniske ansøgning. Læs desuden Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ).