Aktuelle opslag af ph.d.-stipendier

Generelle opslag

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet udbyder ph.d.-stipendier i generelle opslag to gange om året. Det ene opslag bliver offentliggjort ultimo marts/primo april med ansøgningsfrist 1. maj, og det andet offentliggøres ultimo september/primo oktober, og har ansøgningsfrist 1. november.

PhD scholarship at the Department of Political Science, University of Copenhagen (UCPH). Ansøgningsfrist 3. maj 2021.

PhD scholarships at the Department of Economics, University of Copenhagen (UCPH). Ansøgningsfrist 3. maj 2021.

Særlige ph.d.-opslag

Ud over det generelle opslag er der løbende opslag af ph.d.-stipendier inden for specifikke forskningsområder.

PhD scholarship in Economics at the Department of Economics, University of Copenhagen (UCPH) and VIVE-The Danish Center for Social Science Research. Ansøgningsfrist 3. maj 2021.

PhD scholarship on “Political Representation in a Digital Age” in the Department of Political Science, University of Copenhagen. Ansøgningsfrist 3. maj 2021.

PhD scholarship at the Department of Economics, University of Copenhagen (UCPH). Skill Formation in the Labor Market for Physicians. Ansøgningsfrist 3. maj 2021.

PhD scholarships at Center for Economic Behaviour and Inequality (CEBI) at the Department of Economics, University of Copenhagen. Ansøgningsfrist 3. maj 2021.

PhD Fellowship in Social Data Science in Joint Research Initiative by the University of Copenhagen (Denmark) and the University of Edinburgh (UK). Ansøgningsfrist 15. maj 2021.

Vigtige oplysninger angående ansøgning og bilag

Før du søger anbefaler vi. at du læser vejledningen om de bilag, der skal vedhæftes ansøgningen. Du kan med fordel tjekke et eksempel på det budget, der skal vedhæftes den elektroniske ansøgning. Læs desuden Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ).